PALANDÖKEN İLKOKULU

Vizyon: Toplumumuza ve ülkemize yararlı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, sorumluluk bilinci gelişmiş, çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz...İnsanlığa ve toplumumuza faydalı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek için varız. Biz... Hangi işi yaparsa yapsın mesleğinde iş ahlakı yüksek bireyler yetiştirerek toplumsal gelişimimize katkıda bulunmak için varız. Biz...Öğrencilerimize 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak ve öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak için varız. Biz...Öğrencilerimize uygun davranışlarla model olmak için varız. Biz...Eğitim-Öğretim neferleriyiz, kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis Mevcuttur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tutakpalandokenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - PALANDÖKEN KÖYÜ PALANDÖKEN KÜME EVLERİ PALAN DÖKEN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 17 İÇ KAPI NO 1 TUTAK / AĞRI

Yerleşim Yeri - Okulumuz Palandöken Köyündedir.

Ulaşım İlçeden okula ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 20 km, il merkezine ise 35 km uzaklıktadır. Van otobüsleri Tutak ilçe merkezine çok yakın mesafeden geçmektedir. İlçe merkezinden Ağrı Ahmed-i Hani Havaalanına yaklaşık 40 dakikada gidilebilmektedir.